Fantaisie impromptu


La căderea nopții, felinarele se aprind. Văzut de la o anumită distanță, orașul este o suprafață neagră cu multe cratere de lumină.

Pe străzi, deși e târziu, se circulă intens. Membrii unor triburi secrete se întâlnesc și merg către locuri numai de ei știute.

Un stil vestimentar adecvat atmosferei introduse mai sus-pe care l-aș numi La căderea nopții-va fi elegant cu o notă stridentă, dacă așa ceva e posibil. În versiunea mea, e acceptabil.

Eleganța este numele meu, zice Paltonul Arizona de la Mango Man. Nemilos de clasic, aș adăuga eu, firește, având o înțelegere limitată a fenomenului vestimentar. Scuturat de orice detaliu nefolositor, a rămas numai geometria. Exact, precis, riguros, sinonim cu fabulos.

Aruncați o privire. E o axiomă.

Ca să fie 1+1= Style, să adăugăm și pantalonii Tom Taylor Denim, atât cât percep eu nuanțele.

Elementul țipător urma să fie, aici, unul dintre puloverele Santo Runhals de la Mc Neal, dar oare comit vreo impietate stilistică?

Despre pulovăre, cred că prea au căzut în griuri, până la extremele negru și alb. Ceva culori vii, o altă senzație. Pe scurt, îmi plac mult acestea trei, aprinse ca de sărbători.

This slideshow requires JavaScript.

Al doilea stil vestimentar la care m-am gândit se potrivește unui iubitor de literatură și filme științifico-fantastice. I-am zis Prima zi pe Marte, dar, dacă nu vă place, luați în considerare alte două nume: Puteri speciale și Cyborg.

Este format din geaca de puf Active 600 Zone de la Puma, care este mult prea cool, ca să mai aibă nevoie de cuvinte.

Prima zi pe Marte, nu?

Îmi plac blugii Mango Man fason skinny, pe care i-aș adăuga aici.

În picioare, fiind vorba de un sol problematic, mi-au luat ochii pantofii înalți Palladium. Tare! e cuvântul care mi-a scăpat la vederea lor.

Ultimul stil care mi-a tunat prin cap: Morning Star! Denumiri alternative: Artist în timpul liber sau Abandon.

Piesa în jurul căreia se adună această idee vine de la Puma: sunt două versiuni pe albastru. Ce are albastrul cu abandonul? Nu știu, e culoarea cerului, a mării, a naufragiului, poate.

Cu o pereche de blugi Levi’s, care te trimit cu gândul la Antarctica.

Recunosc, e ușor să vorbești despre stil, când ai la dispoziție așa piese valoroase.

Să recapitulăm: stilul unu, urban nocturn, elegant până la intimidare…stilul doi, cu puteri speciale, o upgradare la nivel Cyborg…stilul trei, artistul în timpul liber se abandonează atotputernicului albastru, un boost de încredere până la strălucire.

Sper că aceste rânduri v-au fost ori utile, ori plăcute.

A fost incitant să le scriu.

Ne citim în postările viitoare!

Bye!

Scris pentru SuperBlog 2016.